Utbildning online

Vid kortare pass blir det oftast mer kostnadseffektivt och är enklare att utnyttja tekniken och jobba online. Det innebär att vi delar skärm och jobbar direkt i din Summa. Kanske behöver du hjälp med att lägga upp en ny press/utenhet, kanske behöver du en genomgång för att komma igång och jobba med den grafiska planeringen. Eller också vill du ha en genomgång över de senaste funktionerna i Summa.

Utbildning hos dig

Ibland är det bra att träffas och på plats hitta smartare och effektivare sätt att jobba med Summa. Genom ett besök hos er kan vi oftast se hur du kan utnyttja Summa ännu mer och låta systemet göra en större del av jobbet. Är ni dessutom fler som behöver en genomgång i olika funktioner kan vi dela upp dagen på ett effektivt sätt.

Utbildning hos oss

Ibland kan det vara bra att helt fokusera på en sak och inte bli störd av vardagens händelser. I vår utbildningslokal i Skövde jobbar du med din licens av Summa. Nya funktioner och arbetssätt kan du lägga in direkt. Ändringar finns när du är tillbaka du har nytta av dom direkt och ska "ta igen tiden du missade när du var på utbildning"