Logga mailutskick

Jobbar du mycket med säljstödet och mail-utskick i Summa, finns nu en ny funktion. När du valt att skicka mailjen kan du välja att spara en loggfil. Den sparas som en .txt-fil och du kan öppna upp den för att se så att mailjen gått iväg från Summa på rätt sätt. 

 

Som alltid när man skickar mail, kan man se att det gått iväg på rätt sätt, men man får ingen bekräftelse på att mottagaren har fått det. 

 

Om du skickar många mail samtidig, kan det ibland uppfattas som SPAM någonstans på vägen. Detta kan vara olika för olika internetleverantörer. Under knappen inställningar, fliken underhåll 2, kan du ange hur många mottagare Summa ska skicka till. Det innebär att Summa tar en liten paus efter så många som du angett, för att strax efter igen fortsätta att skicka.

 

Etiketter: sälja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln