Avvikelser

I Summa är benämningen ändrad på funktionen reklamationer. Numera heter den avvikelser. Vi tror att du har större nytta av funktionen i och med namnbytet. Under inställningar anger du benämningen på de avvikelser du vill logga. Om avvikelsen härrör sig till ett visst jobb kan du välja ny avvikelse direkt  från kalkylen. Det gör du under menyn offert. Du fyller i de fält du vill använda dig av, eventuellt sätter du dessutom en uppskattad kostnad. Under avvikelser finns bland annat en sökfunktion, där du till exempel kan summera ihop kostnaden för saker som gått fel. Har du skapat en avvikelse från en kalkyl visas ett rött A på kalkylen nästa gång du öppnar den. Är det en avvikelse som inte härrör sig till ett visst jobb kan du från fönstermenyn ta fram avvikelser och skapa en ny.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln