Planering av efterbehandling

I Summa kan du förutom att planera tryckpressarna även planera på olika resursgrupper. För att till exempel planera in efterbehandlingen gör du på följande sätt. Börja med att lägga in en resursgrupp, det gör du under knappen inställningar och fliken planering. Kom ihåg att klicka på knappen ändra inställningar.

 

Nästa steg är att öppna de artiklar/moment som du vill planera. Välj resursgruppen på artikeln.

 

Nu går du in under planeringsknappen. I popup-menyn kan du välja resursgruppen och då ser du enbart de arbetsmoment som tillhör den resursgruppen i listan. Under menyn kolumner kan du välja att ställa in vilka kolumner som ska visas. 

 

Som i andra listor sorteras jobben utifrån den kolumn du markerar. Dubbelklickar du på ett arbetsmoment öppnas den digitala arbetsordern.

Etiketter: producera planera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln