Presentera & analysera

Ibland vill man ta fram ett snyggt presentationsmaterial inför ett personalmöte, ett styrelsemöte eller kanske skapa sig en tydligare bild själv över utfall och siffror på jobben.

Det finns en ny exportfunktion under jobb-knappen och menyn jobb. Du kan använda dig av sökrutan och ta fram det som är intressant för din del, kanske vill du söka fram alla jobb som är tryckta i år i en viss press. Markera därefter de jobb du sökt fram och välj därefter att exportera. Exporten blir en textfil som du kan öppna i till exempel Excel. Filen, som innehåller mycket information om pris, upplaga, täckningsbidrag, papper med mera kan du jobba vidare med utifrån vad som är intressant för din del. Ska du presentera något kan du ta fram ett tydligt diagram på siffrorna.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln