Strukturera kunddokument

Sedan tidigare kan du i Summa knyta dokument till jobb. Nu finns en ny funktion. Den innebär att du kan knyta dokument till kunder. Till exempel har du skrivit ett avtal med en kund eller du har kundens återkommande kampanjer dokumenterade, då har du nytta av dokument till kund.

 

Under inställningar låter du Summa ange sökvägen till var du vill samla dokumenten. 

 

På kundkortet, fliken inställnigar kan du välja att lägga till dokument. Summa skapar då en mapp där du sagt att den ska ligga. Döper den, i första hand till namnet du skrivit i fältet för arkivnamn och i andra hand till företagsnamnet. Summa plockar dock bort å, ä, ö och mellanslag. Dessutom flyttar Summa in dokumentet till mappen. Från kundkortet ser du sedan vilka dokument som finns knutet till kunden och du kan enkelt öppna och titta på dom.

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln