Kundutskick

Snart semestertider och kanske ska du skicka ut information till dina kunder innan sommaren. Ett sätt att få ut en bra adresslista är att skapa en händelse i Summa. Välj att antingen i jobblistan eller i kundlistan att söka på de kriterier du vill. Markera samtliga som Summa hittat. Välj sedan att applicera händelser. Sätt ett namn på händelsen, du kan också skriva en kortare text om hur du ska göra utskicket, bra information att gå tillbaka till. När du klickar på ok och visa händelser öppnas alla adresser i händelsefönstret. Härifrån kan du antingen skiva ut adressuppgifterna till en fil. Detta hittar du under menyn skriv ut. Du kan också välja att skicka ett mail direkt från händelser. Klicka då på skicka mail. I mailjet har du möjlighet att lägga med en bilaga. 

 

 

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln