Skicka PDF-faktura direkt!

Nu känner Summa av om du har inställt att en kund ska ha PDF-fakturor. Det innebär, att du kan markera flera jobb med status levererad i fakturalistan och därefter väljer skriv fakturor. Summa kommer då att skriva ut på papper till de som ska ha pappersfaktura och mailja till de som ska ha PDF-faktura. Du får upp en dialogruta där Summa berättar hur många fakturor som ska skrivas på papper och hur många som ska mailjas. I dialogrutan kan du välja att avbryta. Går du vidare skriver Summa ut pappersfakturorna och mailar PDF-fakturorna. Du kan välja att skapa en loggfil på de fakturorna som mailjats iväg. I och med att fakturorna skrivs/mailjas sätter Summa  en bock i att fakturan är utskriven. 

Har du inte börjat använda PDF-fakturor kan du läsa mer i arkivet 2014/augusti om inställningarna som du behöver göra. Eventuellt behöver din fakturamall göras om ifall du tidigare kört ut fakturor på förtryckta papper.

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln