Kundunika prislistor

I Summa kan du göra kundunika prislistor på artiklar/moment och på material. Du når prislistorna från menyn fönster. Du kan skapa en prislista som är unik till en viss kund eller göra mer generella där flera kunder handlar från samma prislista. Du sätter namn på prislistan och drar de artiklar/moment och material in i prislistan. Där kan du välja om du vill sätta en rabatt på artikel eller om du vill ange ett fast pris. På kundkortet väljer du sedan den prislistan från vilken kunden ska köpa. Summa tittar i första hand på om kunden har någon prislista kopplad till sig och hämtar priset därifrån, i andra hand från ordinarie artikel/moment-lista och materiallista.

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln