Förenkla material/pappersvalet

För att enkelt välja vanliga material jobbar du säkert med standardpapper. Ibland kan dock den listan bli väldigt lång, framförallt om du har mycket olika typer av produktioner. För att göra det lite enklare kan du koppla ett material eller papper till en viss skrivare/tryckpress. Öppna tryckpressen och klicka på knappen koppla papper. Nu kan du välja vilket material/papper som ska kopplas till skrivaren/pressen genom att dra över det.

 

På kalkylen, under popup-menyn papper visas enbart de material/papper som är kopplade till skrivaren/pressen du valt. Givetvis kan du söka efter vilket material/papper du vill genom att ange början på namnet eller artikelnumret.

Etiketter: producera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln