Gruppera tilläggen

Ibland innehåller en trycksak många olika delmoment. Istället för att lägga in tillägg för tillägg på en kalkyl kan man skapa grupper som innehåller flera tillägg och välja in gruppen. Under artiklar/moment kan man skapa en grupp. Därefter namnger man gruppen och drar över de tillägg som ska ingå i gruppen. På kalkylen hanteras gruppen på samma sätt som tillägget. Välj nytt tillägg och skriv namnet på gruppen (eller början på namnet). I listan man får upp klickar man ok och samtliga tillägg läggs in på kalkylen. Alternativt kan man ta bort bocken om något tillägg inte ska med, övriga läggs in.

Tips! Namnge dina grupper likartat tex grupp_folder, grupp_visitkort eller grupp_banderoll.

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln