PDF-faktura direkt från Summa 1(3)

I Summa kan du nu mailja PDF-fakturor direkt. Dock är det vissa inställningar du behöver göra innan du startar upp funktionen. Tänk också på att du behöver en mall med bla logga om du vanligtvis skriver fakturorna på förtryckt papper.

Under knappen inställningar, fliken administration kan du ställa in hur du vill att ditt meddelande till kunden ska se ut. Fälten till höger är dynamiska så att du kan skapa ett standardmeddelande. Du kan också ange en mailadress från vilken fakturan mailjas. 

På kundkortet kan du bocka för att kunden ska ha en PDF-faktura. Där anger du också vilken adress fakturan ska mailjas till. Läs mer i nästa inlägg 1(3)
Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln