Ändra priser på många arbetsmoment 1(2)

Under artiklar och moment finns nu en helt ny funktion. Detta innebär att du kan ändra priser och kostnader samt lägga in arbetstid på många artiklar och moment samtidigt. 

Så här går du tillväga för att ändra på flera artiklar/moment samtidigt.

Sök fram de artiklar/moment du vill ändra på. Markera dessa. Välj sedan funktionen ändra pris på flera. Du hittar den under menyn Art/Mom. Du får upp ett nytt fönster där de markerade artiklar/moment du valde visades. I detta fönster kan du välja vilka kolumner som ska visas. Gå till menyn kolumner, har du en bock vid kolumnen visas den. Du kan under menyn fönster välja att spara fönsterutseende. Fortsättning i nästa inlägg.

 

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln