Automatisk viktuträkning

På artiklar/moment har du fått en ny funktion. ”Använder vikten på hela jobbet för att sätta pris”. Priset beräknas beroende på hur mycket produkten väger. Denna funktion räknar samman vikten för alla jobbdelar och väljer det pris per styck som finns i tabellen för staffling. När du använder denna funktion får stafflingstabellen en annan funktion. Istället för över ett visst antal så tittar Summa på vikten och letar upp den viktgräns som är rätt. Kommer jobbet inte över någon viktgräns så blir det priset som du angett som pris per enhet och startpris. Om du ändrar upplaga eller något annat som påvekar vikten på trycksaken så kommer Summa att beräkna om priset. Om du lägger in ett annat tillägg som påverkar vikten på trycksaken så kommer inte priset att räknas om autoamtisk. Klickar du på knappen räkna om kommer Summa att räkna om priset.

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln