Överblick på utestående fakturor

När du öppnar fakturor har du fått ett nytt fönster -  reskontra. Här ser du värdet av totala utestående fakturor, vidare ser du hur stor del av dessa som förfallit för mindre än 10 dagar sedan och värdet på fakturor som förfallit för mer än 10 dagar sedan. 

Leveransstapeln visar levererade jobb. Du väljer själv om du enbart vill se jobben som är levererade och där fakturan är skapad. Du kan också välja att bocka för att se jobb som är levererade men där fakturan inte är skapad.

Reskontra-fönstret placeras till vänster på skärmen när du öppnar fakturafönstret. Du placerar fönstret där du vill ha det och väljer sedan att spara fönsterutseende under menyn fönster.

 

Etiketter: sälja administrera

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln